Jarmark Produktów Regionalnych odbędzie się w dniach 3 – 6 września. Stoiska producentów tradycyjnie będzie można odwiedzić w Atrium przy sklepie IKEA. Od najbliższego czwartku do niedzieli włącznie na Jarmarku zakupimy nieprzetworzone produkty
spożywcze wytwarzane naturalnymi metodami bez użycia sztucznych konserwantów i ulepszaczy smakowych. Przekąska przygotowana na bazie świeżego, chrupiącego pieczywa wypiekanego na zakwasie w połączeniu z tradycyjnie wędzoną wędliną czy korycińskim
serem, stanowić będzie pożywną, a zarazem smaczną alternatywę szkolnego drugiego śniadania.
Na Jarmarku Regionalnym nie zabraknie miodów z lokalnych pasiek, suszonych owoców, świeżych wędzonych ryb, a także produktów pochodzących z dalszych stron świata, takich jak oliwki, przyprawy czy grecka chałwa.
Stoiska dla Klientów czynne będą w godzinach otwarcia Portu Łódź, poniedziałek – sobota 10.00 – 21.00, niedziela 10.00 – 20.00.











Brak komentarzy